OBRA I REHABILITACIÓ

SISDESO és una empresa familiar que va iniciar a l'any 1961 Benito López, qui es formà com a paleta en importants empreses de construcció de Figueres, començà com a constructor de cases, l'empresa en va anar consolidant i entre les feines emblemàtiques se li encomanà el manteniment i configuració del Teatre Museu Dalí, executant les idees que Salvador Dalí tenia per al seu Museu, des de la seva inauguració fins l’enterrament del pintor sota la cúpula del Museu.

El relleu generacional va significar una ampliació cap al muntatge i lloguer de bastides per poder dur a terme tots tipus d'obra en alçada així com reformes i rehabilitacions d'edificis i façanes, i també als sistemes de sorrejat per a la neteja amb doll de sorra a pressió de tota mena de superfícies.

Amb la tercera generació s'incorpora a l'empresa un enginyer de l'edificació per a afegir, als serveis actuals de l'empresa, l’assessorament i gestió de la part tècnica de l'obra.

La trajectòria professional de SISDESO ens avala en el sector de la construcció i posen a disposició dels nostres clients: experiència, eines i l’estructura empresarial necessàries per a executar qualsevol tipus de treball en l'àmbit de la reparació, reforma, rehabilitació o obra nova.

SISDESO, també ofereix una gestió integral de l'obra (vinculant els diferents industrials que hi participen) i assessorament (des del disseny i confecció de plànols, distribució, disseny fins a la correcta execució dels diferent treballs).

EXECUTEM:
· OBRA NOVA
· REFORMES
· SOLUCIÓ DE LES PATOLOGIES DE LA CONSTRUCCIÓ
· CONSTRUCCIÓ
· RESTAURACIÓ I REHABILITACIÓ DE FAÇANES
· OBRA CIVIL
· OBRA PÚBLICA

 

SISDESO, S.L. · 972 50 72 98 · info@sisdeso.com